Menu
Your Cart

Όροι χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Πριν καταθέσετε την παραγγελία σας διαβάστε παρακαλώ προσεκτικά τους όρους συναλλαγών που ακολουθούν, οι οποίοι διέπουν τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Στο Parts4Auto.gr παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων στο site μας, όσο πιο πιστά γίνεται. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες (οθόνη, εκτυπωτής, κλπ). το Parts4Auto.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα χρώματα που απεικονίζονται στο site μας είναι ακριβώς τα ίδια με του τελικού προϊόντος.

Όλα τα εμπορικά σήματα και ονόματα που απεικονίζονται ή αναφέρονται στο site μας αναγνωρίζονται ως ιδιοκτησία των αντίστοιχων δικαιούχων.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


Η παραλαβή μίας παραγγελίας δεν εξασφαλίζει την δυνατότητα του Parts4Auto.gr να σας προμηθεύσει με το επιλεγμένο προϊόν. Το site μας ενημερώνεται διαρκώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και προσπαθούμε να έχουμε άμεση διαθεσιμότητα στο μεγαλύτερο μέρος αυτών. Στην δυσάρεστη κατάσταση που αδυνατούμε να σας προμηθεύσουμε σύντομα με το/τα επιλεγμένο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τον χρόνο που χρειαζόμαστε. Εάν ο προτεινόμενος χρόνος παράδοσης δεν είναι αποδεκτός, θα σας επιστραφεί εξολοκλήρου το ποσό της χρέωσης.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων αφορά τον χρόνο που χρειαζόμαστε να παραλάβουμε το προϊόν, από τον προμηθευτή μας. Στην περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει το προϊόν ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις 16 εβδομάδες.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο site μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι τιμές δίνονται σε Ευρώ (€) . Οι τιμές που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας είναι οριστικές και περιλαμβάνουν συσκευασία, έξοδα αποστολής (μόνο για την Ελλάδα) και Φ.Π.Α.

Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε χρόνο πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας. Οι προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες των προϊόντων που περιγράφονται ή παρουσιάζονται στο site μας ήταν σωστά κατά την χρονική στιγμή της πρώτης δημοσίευσής τους αλλά ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω τροποποιήσεων στην παραγωγή τους και να μην έχει προλάβει να ενημερωθεί η βάση δεδομένων μας. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ένα σημαντικό λάθος στην περιγραφή ή στα χαρακτηριστικά ή στην φωτογραφία ή στην διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας που επηρεάζει την εκκρεμή παραγγελία σας στο Parts4Auto.gr, ή κάποιο λάθος στην τιμολόγηση, θα σας ενημερώσουμε για το σωστό και θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προχωρήσει η παραγγελία σας. Εάν θελήσετε να την ακυρώσετε και έχετε ήδη χρεωθεί, το Parts4Auto.gr θα πιστώσει την κάρτα σας ή τον λογαριασμό σας με το ακριβές ποσό της χρέωσης.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που σας παρέχει στο διαδίκτυο το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL στα 128 bit της τράπεζας VIVA και σε έως 6 Δόσεις με τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες (μόνο για την Ελλάδα). Πληρωμή με άτοκες κάρτες δεν μπορεί να γίνει με κάρτες της Εθνικής, της AM.EX. και Diners

2) Πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των αγαθών σας

(μόνο για την Ελλάδα και μόνο για δέματα μικρού όγκου και βάρους που αποστέλλονται με την Ελτά Πόρτα-Πόρτα Courier).

3Α) Πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε λογαριασμό της VIVA ή Πειραώς ως ακολούθως:

Για εμβάσματα και πληρωμές:

Τράπεζα : Viva

ΙΒΑΝ: GR2370100000000861705579437

Swift: VPAYGRAA


Τράπεζα : Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR8901720350005035090480975

Swift: PIRBGRAA


Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον καταθέτη.


 


Το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου σε όλους τους λογαριασμούς είναι Μπουζούκος Κωνσταντίνος


 


Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Απαραίτητη προϋπόθεση να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία κατάθεσης.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για την αποστολή των αγαθών στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την Ελτά Πόρτα - Πόρτα Courier. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε οικονομία λόγω μικρού όγκου ενώ παράλληλα έχουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε σε 1 - 2 εργάσιμες μέρες.

Το site μας είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών, ή το κόστος τοποθέτησης στην μοτοσικλέτα όταν αυτό είναι εφικτό. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση το Parts4Auto.gr θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

το Parts4Auto.gr θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της και να σας πιστωθεί το σύνολο της αξίας αυτής, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων. Το ποσό που θα σας πιστωθεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική αγορά, χωρίς περιορισμό χρόνου. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος ο πελάτης χρεώνεται με κόστος επαναποθήκευσης 15% του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Parts4Auto.gr με τηλέφωνο ή e-mail. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος, το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, να μην έχει τοποθετηθεί/χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι σε άριστη κατάσταση.


Γνήσια προϊόντα, προϊόντα που δεν κρατούνται ως στοκ στο κατάστημα μας ή προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία, δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται από τις παραγγελίες

Εάν αποφασίσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, θα σας ζητηθεί από το Parts4Auto.gr να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική τους συσκευασία και με όλα τους τα συνοδευτικά εξαρτήματα(εάν υπάρχουν).

Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα εκδίδεται πίστωση στο όνομά σας, η οποία θα σας αποδοθεί στο λογαριασμό της Τράπεζας της οποίας μας έχετε υποδείξει. Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά το κόστος των προϊόντων και όχι των μεταφορικών ή λοιπόν εξόδων (τράπεζας κτλ). Εάν έχετε παραγγείλει ένα προϊόν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα εν είδη προσφοράς, τότε θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει η εν λόγω προσφορά.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα προβούμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα.

Η ανωτέρω εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση.

Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, ώστε να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν. Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με το Parts4Auto.gr.


Επιστροφές ελαστικών γίνονται μόνο σε περίπτωση που έχετε παραλάβει λάθος λάστιχο ή ελλατωματικό. Ενώ σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή ελαστικών λόγο ημερομηνίας παραγωγής.


Σε κάθε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.


Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Εμείς στο Parts4Auto.gr δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, όσο είστε σε σύνδεση με το δίκτυο. Υποσχόμαστε να φυλάμε με ασφάλεια τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά σύμφωνα με τη δική σας επιθυμία.


ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

το Parts4Auto.gr συλλέγει προσωπικά στοιχεία με ηλεκτρονικό τρόπο όταν:

- εγγράφεστε ως μέλος του Parts4Auto.gr.gr ή πραγματοποιείτε αγορές ενόσω βρίσκεστε σε σύνδεση με το δίκτυο

- μας υποβάλλεται ερωτήσεις ή σχόλια

- ζητάτε πληροφορίες ή υλικό

- ζητάτε υπηρεσίες και υποστήριξη στα πλαίσια της εγγύησης ή μετά τη λήξη αυτής για κάποιο προϊόν του Parts4Auto.gr.

- Στα είδη των στοιχείων που συλλέγονται είναι δυνατό να συμπεριλαμβάνονται και τα εξής: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, στοιχεία χρέωσης και παράδοσης, διεύθυνση e-mail ή τηλέφωνο και στοιχεία παραλήπτη δώρου.

- το Parts4Auto.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε για την επεξεργασία, εκτέλεση και παρακολούθηση παραγγελιών, την απάντηση των μηνυμάτων e-mail σας, την αποστολή πληροφοριών που ζητάτε και την εγγραφή προϊόντων. Επίσης, χρησιμοποιούμε αυτά τα προσωπικά στοιχεία για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει από εμάς, για να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες και το συμφέρον σας, για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτησή μας προς εσάς και να εξατομικεύσουμε τις επικοινωνίες μας μαζί σας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του Parts4Auto.gr ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ)

το Parts4Auto.gr είναι δυνατό να σας στέλνει μηνύματα e-mail σχετικά με τις παραγγελίες σας ή το λογαριασμό σας, καθώς και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. το Parts4Auto.gr είναι επίσης δυνατό να σας στέλνει μηνύματα e-mail με πληροφορίες ή/και ειδικές προσφορές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, εκτός εάν μας υποδείξετε ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα στέλνοντάς μας ένα email στο οποίο θα μας αναφέρεται ότι δεν επιθυμείτε την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων. Εάν επιλέξετε να μη λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα μέσω e- mail, ενδέχεται να μην ενημερωθείτε για κάποιες ειδικές προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Η δυνατότητα αυτή αφορά μόνο τα διαφημιστικά μηνύματα e- mail, διότι μπορεί να κρίνουμε απαραίτητη την αποστολή μηνυμάτων e- mail σχετικά με το λογαριασμό ή την παραγγελία σας.

Όλα τα διαφημιστικά μηνύματα e- mail που λαμβάνετε από το Parts4Auto.gr θα σας ενημερώνουν για το πώς μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων e- mail. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τη λήψη μηνυμάτων e-mail οποιαδήποτε χρονική στιγμή στέλνοντάς μας ένα email στο οποίο θα μας αναφέρεται ότι δεν επιθυμείτε την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων.

Αν και κατά το μεγαλύτερο μέρος η επικοινωνία του Parts4Auto.gr μαζί σας θα γίνεται μέσω e- mail, το Parts4Auto.gr ενδέχεται περιστασιακά να επικοινωνεί μαζί σας μέσω ταχυδρομείου, ή με άλλους τρόπους.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΙΤΩΝ

Εάν μας αποστείλετε στοιχεία τρίτων, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά (συνήθως τη διεύθυνση και το e-mail) για το σκοπό που μας έχετε υποδείξει (για παράδειγμα, για την αποστολή ενός δώρου κλπ.).


ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

το Parts4Auto.gr δε θα πουλήσει, ενοικιάσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε ενόσω βρίσκεστε σε σύνδεση με το δίκτυο. το Parts4Auto.gr μπορεί να αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, και εφόσον κάτι τέτοιο απαιτείται από τη νομοθεσία ή από δικαστική εντολή, να συνεργάζεται με κρατικές αρχές σε ανακρίσεις ποινικών εγκλημάτων, καθώς και να επιβάλλει ή να προστατεύει τα δικαιώματα ιδιοκτησίας ή τα συμβατικά δικαιώματα του Parts4Auto.gr.


ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η προστασία του ηλεκτρονικού απορρήτου των παιδιών είναι κορυφαίας σημασίας. το Parts4Auto.gr δε συλλέγει εν γνώσει της ούτε επιδιώκει να συλλέξει προσωπικά στοιχεία για παιδιά, παρά μόνο με τη ρητή συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα τους.


ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

το Parts4Auto.gr στο web πιθανόν να περιέχει συνδέσεις από και προς άλλες τοποθεσίες στο web. το Parts4Auto.gr δε φέρει καμιά ευθύνη για τις πρακτικές περί απορρήτου που εφαρμόζονται στις εν λόγω τοποθεσίες στο web. το Parts4Auto.gr σάς ενθαρρύνει να ελέγχετε τις πρακτικές περί απορρήτου που εφαρμόζονται στις τοποθεσίες αυτές.

Επιπλέον το Parts4Auto.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την προβολή και τις πληροφορίες που παρέχονται για τα προϊόντα μας καθώς και την ενημέρωση για αλλαγές της περιγραφής ή της φωτογραφίας ή της τιμής σε διάφορες μηχανές αναζήτησης όπως Skroutz, Pathfinder Shopping, Tzampaman ή ηλεκτρονικών καταστημάτων όπως ΑΜΟ που διαφημιζόμαστε κατά καιρούς, καθώς δεν είναι δυνατό να αναγκάσει αυτές τις ιστοσελίδες να ενημερώνονται κάθε στιγμή που γίνονται αλλαγές στα προϊόντα μας αλλά ούτε και να τα προβάλουν με την ίδια σαφήνεια όπως εμείς. Ενθαρρύνουμε λοιπόν τους πελάτες μας να ελέγχουν τα προϊόντα στην δική μας ιστοσελίδα και επιπλέον αν χρειαστεί να επικοινωνούν με εμάς για περαιτέρω διευκρινήσεις ή διαθεσιμότητα.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

Μπορείτε να αποστείλετε ένα μήνυμα e- mail και να ζητήσετε την αλλαγή των στοιχείων σας ή ένα αντίγραφο των προσωπικών στοιχείων που έχουμε συλλέξει για σας ενόσω βρισκόσασταν σε σύνδεση με το δίκτυο. Για την προστασία του απορρήτου σας, απαιτείται πιστοποίηση της ταυτότητάς σας.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

το Parts4Auto.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί αυτή τη δήλωση περί απορρήτου κατά καιρούς, με τη δημοσίευση μιας εμφανούς ανακοίνωσης στη σελίδα αυτή ή, στην περίπτωση μιας ουσιώδους αλλαγής, με την ενημέρωση μέσω e-mail όλων των πελατών των οποίων τα προσωπικά στοιχεία φυλάσσουμε στη βάση δεδομένων μας.


 


Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.


 


 


ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Μπουζούκος Κωνσταντίνος

Εθν Αντιστάσεως 112 

Παλλήνη 15351

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ +30-210-6666146

E-Mail


[email protected]


 

Για την καλύτερη εμπειρία σας, το site μας χρησιμοποιεί cookies