Menu
Your Cart

Αγορές - Πληρωμές

Από το κατάστημα μας, μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα για εσάς και το αυτοκίνητο, το φορτηγό και τη μοτοσικλέτα σας.

Την παραγγελία σας, μπορείτε να μας την δώσετε μέσω του eshop μας, τηλεφωνικά ή και με email. Στην περίπτωση που κάνετε την παραγγελία με οποιοδήποτε τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, αυτόματα θεωρούμε ότι έχετε συμφωνήσει με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παραγγελίας που αναφέρονται στην φόρμα παραγγελίας (καλάθι αγορών).

Προσφορές: 

Προσφορές με δωρεάν μεταφορικά και άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα με προπληρωμή και όχι σε παραγγελίες που γίνονται τηλεφωνικά ή με email και πληρωμή με. 

Πληρωμή με άτοκες κάρτες δεν μπορεί να γίνει με κάρτες της Εθνικής, της AM.EX. και Diners

Οι τρόποι παραλαβής είναι αποστολή στο χώρο σας με courier, παραλαβή από το κατάστημα μας.


Κόστος μεταφορικών:

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών είναι 4€, ενώ για παραγγελίες με προϊόντα αξίας πάνω από 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για κάθε αποστολή με πληρωμή αντικαταβολή, υπάρχει επιβάρυνση 4€


 


Οι τρόποι πληρωμής είναι

αντικαταβολή μόνο για αποστολές μέσα στην Ελλάδα (επιβαρύνετε με επιπλέον κόστος εκτός των μεταφορικών)

χρέωση κάρτας (χρεωστική - πιστωτική - προπληρωμένη)

κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


Διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενημερώνετε μία φορά την ημέρα. Για αυτό το λόγο, ενδέχεται να  μην υπάρχει κάποιο προϊόν, το οποίο στο site έχει την ένδειξη του άμεσα διαθέσιμου. Για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία, κάντε παραγγελία με ένδειξη "παραλαβή από το κατάστημα" και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία που μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε το προϊόν που επιθυμείτε.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων αφορά τον χρόνο που χρειαζόμαστε να παραλάβουμε το προϊόν, από τον προμηθευτή μας. Στην περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει το προϊόν ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις 16 εβδομάδες.


Για εμβάσματα και πληρωμές:

Τράπεζα : Viva

ΙΒΑΝ: GR2370100000000861705579437

Swift: VPAYGRAA

Δικαιούχος : Μπουζούκος Κωνσταντίνος


Τράπεζα : Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR8901720350005035090480975

Swift: PIRBGRAA

Δικαιούχος : Μπουζούκος Κωνσταντίνος 


Σε κάθε περίπτωση εμβάσματος, το τραπεζικό κόστος βαρύνει τον καταθέτη!


Στις καταθέσεις που κάνετε στους λογαριασμούς μας, παρακαλούμε να γράφετε τον αριθμό παραγγελίας και το όνομα σας. 


Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, μπορείτε να επιλέξετε και σε πόσες δόσεις θα γίνει η αποπληρωμή του ποσού. Για να διαπιστώσετε αν η πιστωτική/χρεωστική κάρτα σας, υποστηρίζετε από το σύστημα δόσεων μας, συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα. Αν η κάρτα σας δεν είναι μέσα σε αυτήν την λίστα, θα μπορέσετε να πληρώσετε μόνο με εφάπαξ χρέωση όλου του ποσού.


Ακυρώσεις ή Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της και να σας πιστωθεί το σύνολο της αξίας αυτής, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων. Το ποσό που θα σας πιστωθεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική αγορά, χωρίς περιορισμό χρόνου. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος ο πελάτης χρεώνετε με κόστος επαναποθήκευσης 15% του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την URIDE.GR με τηλέφωνο ή e-mail. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος, το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, να μην έχει τοποθετηθεί/χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι σε άριστη κατάσταση.


Γνήσια προϊόντα, ανταλλακτικά Honda, ανταλλακτικά Yamaha, προϊόντα που δεν κρατούνται ως στοκ στο κατάστημα μας ή προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία, δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται από τις παραγγελίες

Εάν αποφασίσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, θα σας ζητηθεί από το Parts4Auto να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική τους συσκευασία και με όλα τους τα συνοδευτικά εξαρτήματα(εάν υπάρχουν).

Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα εκδίδεται πίστωση στο όνομά σας, η οποία θα σας αποδοθεί στο λογαριασμό της Τράπεζας της οποίας μας έχετε υποδείξει. Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά το κόστος των προϊόντων και όχι των μεταφορικών ή λοιπόν εξόδων (τράπεζας κτλ). Εάν έχετε παραγγείλει ένα προϊόν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα εν είδη προσφοράς, τότε θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει η εν λόγω προσφορά.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα προβούμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα.

Η ανωτέρω εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση.

Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, ώστε να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν. Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με το Parts4Auto.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.


Όροι και προϋποθέσεις

Κάνοντας παραγγελία από το κατάστημα μας, με οποιονδήποτε τρόπο (τηλέφωνο - email), συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ 

Για καταστήματα που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου, πριν κάνετε παραγγελία, παρακαλούμε στείλτε μας ένα πρόσφατο τιμολόγιο και την έναρξη εργασιών με email.


Για την καλύτερη εμπειρία σας, το site μας χρησιμοποιεί cookies